Søndag 20. november

Deilige søndag 🙂

I dag har jeg og matte vært nede på Steiland å trent litt…….eller det vil si at vi har forsøkt å trene. Jeg ble jo så utrolig lykkelig og glad over å se så mange flotte hunder rundt meg, at jeg nesten glemte at matte og jeg skulle trene. Men matte syns ikke det gjør så mye at vi ikke fikk trent så alt for mye og effektivt, det viktigste er at jeg er glad og lykkelig sier hun. Og det er tross alt veldig lenge siden vi har trent sammen med andre hunder samtidig, har vært veldig mye en og en hund……. Men jeg fikk jo 3 økter da, for det aller meste fri ved fot 🙂

Fikk hilse på andre hunder også, søteste Nemi som eies og elskes av Aina og Effie fikk jeg også hilse på enda en gang 🙂 Ellers så ble det ufrivillig hilsen på Pernille til Tone, det var ei bestemt dame – men søt.

Matte og jeg tok en pause fra trening og gikk oss en tur sammen med Emma og Lotta, HÆRLIG – da fikk jeg løpt godt. Matte sier jeg er litt vanskelig å trimme siden jeg bare går ved siden av henne når vi går tur alene, så det var skikkelig godt å få løpe sammen med Lotta. Og vi klarte bare ikke å holde oss fra å bade i -9 grader, vann er bare så spennende og deilig. 3 ganger var vi uti elva, men da ble vi puttet i bånd 😦 Og rett inn i bilen som heldigvis var varm og god 🙂 Jaja, ble ikke mer trening etterpå – og det skjønner jeg jo når jeg tenker meg om.

Har hatt en flott søndag! 🙂

Bilde fra en tidligere tur sammen med matfar og matte 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: